2011-05-31
Nyhet

App Store

Inatt trillade en bunt nya applikatoner in i App Store för iOS vilket gjorde att det nu finns en halv miljon iOS-applikationer i App Store, och det är endast i den amerikanska App Store-butiken.

I Januari i år meddelades det att mer än tio miljarder iOS-applikationer laddats ned från Apples App Store. Android Market, som startades åtta månder senare, innehåller i skrivande stund 294.000 applikationer och tre miljarder nedladdningar.

Vilken är då den populäraste köpta applikationen i App Store? Angry Birds givetvis som med sina 275 dagar på förstaplatsen över mest sålda applikation tar hem segern med bred marginal. Andraplatsen innehas av The Moron Test som var 38 dagar på förstaplatsen.

Sjukt snygga grafer över all möjlig App Store-statistik finns att se här.© 2021 Omsoc Publishing AB