2011-05-31
Nyhet

Applikationer har ingen plats i en Blackberry

Benjamin Jackson:

This is the root of RIM’s troubles. Say what you will about the strategy behind having two CEOs, their consistent failure to innovate and their tendency to rush half-baked products out the door. RIM has failed to win in an app-centric market because RIM’s system is so unusable that users cannot justify spending even more of the time that they waste with the device downloading apps.

Den första, och sista, Blackberry jag användare var plågsam att använda. Den saknade också en så fundamental funktion som att kunna markera alla mail som lästa i din inkorg och med tanke på att jag fick måååååånga mail till den telefonen så blinkade den rött i princip oavbrutet. Efter en månad bad jag om en vanlig vaniljmobil istället.© 2021 Omsoc Publishing AB