2011-06-01
Nyhet

Vi lottar ut två licenser för Security Camera 2.0

Security Camera 2.0 är ett användarvänligt program som du installerar på en minut och sedan inte kräver någon vidare konfigurering. Varje gång din dator väcks från sin vila tas en bild på personen som sitter framför datorn och sparar sedan ner bilderna i en fördefinerad mapp i din dator, exempelvis en mapp som du synkroniserar till Dropbox. På så sätt kan du alltid veta vem som pillat på din maskin och se om dina ungar eller din rumskompis inte kunnat hålla fingrarna i styr.

Applikationen kostar 38 kronor och nu har du chansen att vinna genom att maila din e-postadress och vilken Mac-modell du har till redaktion (a) macpromagazine.se. De två första svaren vinner varsin licens!

Lycka till, och tack för att du köper Macpro Magazine!

Tävlingen är nu avslutad! Grattis vinnare!© 2021 Omsoc Publishing AB