2011-06-08
Nyhet

Telia startar app-verkstad

Telia:

Telia ger nu småföretag, klubbar, organisationer och föreningar möjligheten att snabbt och enkelt göra appar utan vare sig programmeringskunskaper eller stora investeringskostnader

Allt eftersom smartphones och surfplattor blivit vanligare har också den tillhörande app-marknaden, med små program man laddar ner till sina mobila enheter, fullkomligen exploderat. Gartner har uppskattat att det kommer att laddas ner nästan 18 miljarder appar i år. Det har fått även nyfikna småföretag, klubbar, organisationer och föreningar att få upp ögonen för att skaffa en egen app.

Från och med idag erbjuder därför Telia kunderna en lösning för att även via mobiltelefonen lättare kunna ha en dialog med sina kunder/medlemmar. Detta genom möjligheten att snabbt och enkelt göra egna appar via webbverktyget Telia App Studio – helt utan krav på kunskaper i programmering, stora investeringar i tid eller stora kostnader.

Till att börja med kostar detta 99 kronor per månad. App:arna fungerar på iPhone, Android, Symbian, Windows Mobile, Blackberry och i alla telefoner som kan köra Java.

Läs mer här.© 2021 Omsoc Publishing AB