2011-06-29
Nyhet

Cringley

Häpnadsväckande, om det stämmer:

So I drove over, took some pictures, and talked to folks at the convenience store down the road. My conclusions from this unscientific research is that the giant Apple facility is mainly empty. It’s a huge building filled more or less with nothing and why Apple built it that way frankly escapes me. Maybe it’s just a shot across the bow of Google and its $650 million data center in South Carolina.

Cringely hängde vid infarten till Apples nya datacenter mitt på dagen och under den tiden var det en enda budbil som kom dit. Hans slutsatser må vara vilda och ogrundade, men han har haft mer rätt än fel så här långt. Om inte annat är hans beräkningar om hur många rack man behöver för att serva alla världens filmer intressanta.© 2021 Omsoc Publishing AB