2011-07-20
Nyhet

Apple släpper Thunderbolt Display

En rak ersättare till den “gamla” 27″ Apple Cinema Display HD med LED-belysning som jag tidigare testat här. Denna ersättare ser ut att leverera samma bildkvalitet, samma upplösning och samma design med den lilla skillnaden att USB-kabeln nu är ersatt av en Thunderbolt-kabel som tillsammans med en MagSafe-kabel går till din Mac.

Det finns fortfarande tre USB 2.0-portar bakpå skärmen samt en FireWire 800-port och en Gigabit Ethernet-anslutning, vilket är en bra nyhet för de med en Macbook Air som ju saknar en Ethernetport. Detta blir således en riktigt duglig dockningsstation för den bärbara Mac:en. Prislappen ligger på 9495 kronor inklusive moms för detta monster.

Macpro Magazine återkommer med test så snart ett testex har landat i labbet.

Tills dess kan du läsa mer här!© 2019 Omsoc Publishing AB