2011-07-21
Nyhet

Mer nyheter om ZFS för OS X

Tens Complement är företaget jag bloggade om i Mars i år. Företaget, som startats av Don Brady som tidigare arbetat 21 år på Apple, är nu i slutskedet av utvecklingen av sin första produkt: Z-410 Storage, den första kommersiella ZFS-implementationen för OS X.

Z-410 stödjer realtidskompression av data, snapshots med regelbundna intervaller mot externa eller interna diskar och utdelning av ZFS-volymer via AFP eller SMB. Z-410 stödjer också Spotlight, ACL:er, OS X Lion klient och Server och är givetvis utvecklat enbart för 64-bitarssystem. Systemkraven är Snow Leopard 10.6.5 server eller klient, alternativt Lion, minst två gigabyte internminne (fyra rekommenderas) och givetvis en hårddisk att köra det på.

Räkna med test här på Macpro när produkten släpps.© 2019 Omsoc Publishing AB