2011-08-03
Nyhet

“Är dagarna för 13" Macbook Pro räknade? “

Det finns både det som talar för och emot att 13″-modellen av Macbook Pro kommer att finnas kvar. Personligen har jag aldrig förstått grejen med den här modellen men givetvis finns det fortfarande många som uppskattar den.

Stephen M. Hackett är en av dem:

In fact, I am picking up the high-end 13” MacBook Pro tomorrow, as a replacement for my Core2Duo 15” MacBook Pro I currently have at work. I’m excited for something faster and smaller to be back in my bag.

This machine is a great cross between power and portability. Pros need FireWire 800, Ethernet and more onboard. I know I can’t live with an Air as my primary machine at work

Om jag ska ut på panikjobb behöver jag sällan FireWire, däremot en ethernetport vilket min Air givetvis saknar men får via en USB-adapter. Det handlar som alltid om vikt kontra funktion. 11″ Macbook Air är utan tvekan den mest portabla Mac som någonsin gjorts, men den är definitivt inte för alla.© 2021 Omsoc Publishing AB