2011-11-16
Nyhet

Köp min Mac Pro!

Det smärtar och det svider, men min drygt ett år gamla Mac Pro måste säljas. Maskinen har en Quad Core Xeon-processor på 2.8GHz, 8 gigabyte minne, 120 gigabyte Intel 320 SSD-disk, dubbla ATI Radeon HD 5770 grafikkort och en superdrive DVD/RW-brännare. Airport (802.11n) och Bluetooth inbyggt och Snow Leopard eller Lion kommer med förinstallerat. Jag slänger med en Magic Mouse och ett trådlöst Apple keyboard också.

Datorn är i grymt skick och jag har investerat närmare 35000 kronor på den. Och kunde jag skulle jag behålla den, men det kan jag inte, så därför kan den bli din för 26000 kronor inklusive moms. Ska jag skicka den betalar du frakt och alla former av försäkringar och annat.

Emballage finns kvar, samt alla installationsskivor.

Intresserad? Det borde du vara – detta är utan tvekan den bästa dator, och den bästa Mac, jag någonsin ägt. Och jag har ägt många av dem under årens lopp.

Kontakta mig på joacim (a) macpro punkt se för vidare diskussioner. Slår du till snabbt finns diskussionsutrymme. Skambud undanbedes, inga byten.

Tack för ordet! 🙂© 2020 Omsoc Publishing AB