2011-11-22
Nyhet

Macpro Magazine

Idag är det ett år sedan Macpro Magazine lanserades. Från att vara något jag lite på lek och lite på allvar tog fram när jag försökte lära mig mer om Indesign, till att bli en betydligt snyggare och förhoppningsvis bättre korrläst tidning så har vi kommit enormt långt på ett år. Tack vare stöd och hjälp från tålmodiga frilansare, utvecklare, designers och prenumeranter så har Macpro Magazine blivit en kraft att räkna med inom världen för digitala magazin för Mac-användare.

Varje månad köps drygt 1500 exemplar av Macpro Magazine. Det kan låta lite, men med tanke på att tidningen började med bara några hundratals köp per månad så är detta ett stort framsteg. Numera ligger Macpro Magazine mer som regel än undantag etta på Qiozks försäljningslista cirka två veckor efter varje nummer släppts, vilket säger mig en del hel om hur viktigt det är att prissätta sin produkt rätt och att ha respekt för sina läsare.

Så: ett stort, stort tack till annonsörer som Moreware, Apoio, Halon, Further, Binero, Aderstedt Software och Netgear.

Ett minst lika stort tack till Petri Stenberg som utvecklat vår applikation för iPad, Johan Brook som tålmodigt designar tidningen varje månad, Johan Wanloo, Olof Hennig, Oskar Eklind, Andreas Wennborg och givetvis Peter Esse och gänget på Allt Om Mac som stöttar oss i vått och torrt.

Och givetvis, tack också till alla leverantörer som lånar ut produkter till oss för tester och ger oss produkter att lotta ut till våra läsare. Gudarna ska veta att ni har tålamod när grejerna inte kommer tillbaka i tid efter test.

Vad innehåller framtiden då? Mer av allt, hoppas jag. Och om du vill hänga med så får du se vad som händer och fötter då.

Tack för att du läser Macpro Magazine!© 2019 Omsoc Publishing AB