2012-01-02
Nyhet

Lanseringsfest – vinn fina priser

Vi är igång! Det känns ju helt oerhört trevligt, så varför inte sockra det lite mer med en finfin tävling? Den här gången är det Logitech som blev så glada över ON.SE så de ger oss tre fina priser att lotta ut.

Logitech Wireless Boombox

Du ser den ovan. Kort beskrivet är det en trådlös boombox för dig med exempelvis en iPhone, iPad eller annan enhet som stödjer A2DP. Strömma ljudet via Bluetooth och slipp sladdar och annat elände. Batterierna räcker i drygt sex timmar per laddning och har man en musikspelare utan A2DP så kan man även ansluta Wireless Boombox via en vanlig 3,5″ stereoplugg. Värde: 999 kronor.

Logitech Harmony 600 Remote

Logitech Harmony 600

Tröttnat på havet av fjärrkontroller? Då är Harmony 600 Remote något för dig. Lillebrorsan till Harmony 650 (som vi testar här) ersätter upp till fem fjärrkontroller och har stöd för 5000 olika tillverkares enheter. Värde: 699 kronor.

Joystick för iPad

Joystick för iPad

Spelgalen och har en iPad? Då är Logitechs Joystick för iPad något för dig (som vi tidigare testat här). Fäst den på skärmen med sugploppar och sen är det bara att sätta igång och spela. Värde: 149 kronor.

Hur du tävlar

Svara på dessa tre frågor:

1. Hur många olika universalfjärrkontroller säljer Logitech i Sverige?
2. I kalkonrullen “Hackers” finns en person i gänget vars ‘handle’ är lånat från en kameratillverkare. Vilken?
3. vad hette företaget som utvecklade Android som Google köpte 2005?

Skriv ned vad du tycker om ON.SE (saknas innehåll? Någon funktion du gillar extra mycket, etc) och skicka det via e-post till joacim (a) on punkt se och ange “LOGITECH” i ärenderaden.

Ange också din POSTADRESS dit vi kan skicka en eventuell vinst.

Lycka till!© 2020 Omsoc Publishing AB