2012-02-13
Nyhet

Logitech Mini Boombox

Löjligt liten högtalare brukar innebära löjligt dåligt ljud. Men Logitech:s Mini Boombox är bättre än så. Mycket bättre.

Måtten på den här enheten är så löjligt små så det räcker med att beskriva den så här: den får plats i din handflata, och den väger så lite så om du bär den i din ryggsäck så lär du inte märka det. Men ljudet är så mycket större. Anslutningen till din iPhone eller iPad går över Bluetooth och A2DP-protokollet, eller en vanlig 3,5mm-sladd om du så önskar. Och det vore att överdriva om detta är en högtalare som fyller ett stort rum med ljud som en vanlig ljudanläggning, men banne mig, det är inte långt borta. Jag ställde Mini Boombox på diskbänken i köket och poppade loss, och ljudet lät okej men en aning platt.

Så jag ställde Mini Boombox uppe på kylskåpet istället, och ljudbilden förändrades helt. Basljudet började dundra fram, diskanten blev klarare och helt plötsligt blev vårt nästan 30 kvadratmeter stora kök fyllt med musik. Batteritiden är helt okej, runt tio timmars oavbrutet poppande, och tro inte att det går att spela bara lågt på en Mini Boombox – den klarar av att dundra på riktigt ordentligt.

Detta är, kort sagt, en löjligt cool enhet. Prislappen ligger runt 800 kronor och vill du ha en trådlös liten högtalare som dessutom går att använda som högtalartelefon (jo, faktiskt!), så slå till på en Mini Boombox från Logitech.

Tillverkare: Logitech
Pris: 799 kronor
Köp den hos: Logitech, med flera© 2022 Omsoc Publishing AB