2012-02-16
Nyhet

Lions ersättare släpps i sommar

Apple:

CUPERTINO, Kalifornien – 16 februari 2012 – Idag släppte Apple en förhandsversion för utvecklare av OS X Mountain Lion, den nionde fristående versionen av världens mest avancerade operativsystem, som anpassar populära appar och funktioner från iPad för Mac och skruvar upp innovationstakten för OS X. Mountain Lion lanserar Messages, Notes, Reminders och Game Center för Mac, liksom Notification Center, Share Sheets, Twitter-integrering och AirPlay Mirroring. Mountain Lion är den första versionen av OS X som byggts med iCloud i åtanke för enkel inställning och integrering med appar. Förhandsversionen för utvecklare av Mountain Lion introducerar även Gatekeeper, en banbrytande säkerhetsfunktion som skyddar mot skadliga program genom att ge dig total kontroll över vilka program som installeras på din Mac. Medlemmar i Mac Developer Program kan hämta förhandsversionen för utvecklare av Mountain Lion från och med idag. Mac-användare kommer att kunna uppgradera till Mountain Lion via Mac App Store mot slutet av sommaren 2012.

Lion fick alltså ett år.© 2021 Omsoc Publishing AB