2012-03-08
Nyhet

Flatrate ett bra förslag för dig som köper iPad med 4G

Slate:

Before you throw your iPad 2 out the window, you should know one thing about the mobile information superhighway: Life in the fast lane ain’t cheap. With an advertised top download speed of up to 73 megabits per second, the top-of-the-line iPad could theoretically burn through a basic 2-gigabyte-per-month data plan in about four minutes.

Jag har Telia och “obegränsad” datatrafik på mina två abonnemang för iPhone och iPad och vad minns strypte Telia överföringshastigheten till 128Kbit/s när jag drog ner 1 gigabyte eller mer på en månad. Åtminstone gjorde de just det när jag köpte och laddade ner hela Led Zeppelins diskografi över 3G.

Ska bli kul att se vad de gör när jag börjar slanga ner data över 4G…© 2020 Omsoc Publishing AB