2012-03-20
Nyhet

Idioterna på Minimedia slår till igen

Är det inte underligt att en iPhone visas, och därmed implicit pekas ut som telefonen med detta problem, men att Minimedias “artikel” bygger på en annan artikel som i första hand pekar ut Android som boven i dramat:

Up to 75 per cent of the energy used by free versions of Android apps is spent serving up ads or tracking and uploading user data: running just one app could drain your battery in around 90 minutes.

Det är en skam för Prisjakt som webbsajt att de anlitar Minimedia för att skriva och publicera den här typen av material. Att Aftonbladet gärna visar upp den här typen av dynga förvånar väl ingen, men man kan enkelt dra slutsatsen att det är Pricerunner som gäller i framtiden, inte Prisjakt. Åtminstone för mig.

Jag överväger att instifta en utmärkelse i stil med John Grubers “Jackass of the week”. Problemet är väl att Minimedia lär vinna det så ofta så det blir tjatigt…

(Tack till Stefan Laketa för tipset)© 2020 Omsoc Publishing AB