2012-04-12
Nyhet

MacSysAdmin 2012

Tyckte du MacSysAdmin var bra förra året? Då ska du se året program – fyra dagar med Mountain Lion, Mountain Lion Server, migrering till Windows och Linux-servrar, nyheter i Open Directory, massinstallationer av iOS-enheter IPv6, WIFI-planering och mycket, mycket mer.

11 – 14 September är det dags i Göteborg, och årets talarlista innehåller än så länge 18 personer och 26 sessioner, och med talare som Arek Dreyer, Charles Edge, Luis Giraldo, Alan Gordon, Andrina Kelly, Gary Larizza ,Ed Marczak, Duncan McCracken, Greg Neagle, Per Olofsson, Andrew Renz, Zack Smith, Sébastien Tomasi och Rick Wylie är detta årets evenemang du inte får missa om du jobbar med Mac OS X, Mac OS X Server eller iOS i någon form.

Det finns 220 platser att boka, så jag föreslår att du bokar nu om du vill vara säker på att få en plats.

Läs mer här.© 2021 Omsoc Publishing AB