2012-04-16
Nyhet

Hur Sony kväver sig själva

Brian Hall:

Not too long ago, Sony represented the best. No more. Their products are often far too expensive.

They heavily rely on a media ecosystem that is simply poorly executed on all levels.

They have far too many devices that are similar to one another.

Brian Halls kommentar om Sony ovan påminner mig lite om en del tillverkare av Androidtelefoner. Ös ut modeller på marknaden med tanken att det ska finnas ett alternativ för varje kund, oavsett vem det är, och därmed ska du lyckas.

Det skapar förvirring hos kunderna, och anledningen att jag inte köpt en Sony-produkt på femton år är enkel: jag vet inte vad jag ska köpa, och jag orkar inte läsa på om skillnaden mellan X antal olika TV-apparater som har samma storlek, eller vad det nu är.

Gör en produkt, exempelvis en TV, och gör den riktigt bra istället.© 2021 Omsoc Publishing AB