2012-04-18
Nyhet

Sponsor

Tröttnat på att inte ha koll på dina backuper? Genom att bygga en lösning på en av marknadens bästa programvaror för backuper, Crashplan, har svenska företaget Cloudedge byggt upp en stabil lösning för backuptagning av Mac OS X- och Windows-baserade datorer, oavsett om du sitter på ett kafé över 3G-modem eller med bredband på kontoret.

Jag använder själv tjänsten för både min Xserve och min Macbook Air som ett komplement till Time Machine och det är aldrig fel att ha en backup till på ditt viktiga arbete som finns utanför huset ifall katastrofen är framme.

Crashplan fungerar bäst för klientdatorer men kan med fördel också användas på Windows- och Mac-servrar, och via Macpro kan du nu få första månaden gratis om du tecknar dig för tjänsten på tolv månader eller mer. Ange “MACPRO” som rabattkod när du beställer via Cloudedge:s hemsida.

Ett stort tack till Cloudedge som annonserar på Macpro.© 2021 Omsoc Publishing AB