2012-04-19
Nyhet

“Är du medlem på Macpro? Då kan du vinna!”

Är du medlem i Macpro? Köpte du en t-shirt är du det, och om du inte är det ännu har du anledning att bli det nu. Som första exklusiv utlottning bland medlemmarna har vi ett Plantronics Pro UC v2 som jag testade igår. Vi har ett sprillans nytt exemplar som kan bli ditt!

Hur tävlar du? Skicka ett mail till kontakt (a) macpro punkt se med ärenderaden “Medlemsvinna!” och inkludera din postadress. Om du är registrerad som medlem på Macpro deltar du, och om du ännu inte blivit medlem kan du bli det omedelbums – jag drar vinnaren i tävlingen på Onsdag nästa vecka.

Värdet på vinsten är cirka 1600 kronor, och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till!

Stort tack till Plantronics som sponsrar tävlingen.© 2021 Omsoc Publishing AB