2012-04-25
Nyhet

Apple

The Company sold 35.1 million iPhones in the quarter, representing 88 percent unit growth over the year-ago quarter. Apple sold 11.8 million iPads during the quarter, a 151 percent unit increase over the year-ago quarter. The Company sold 4 million Macs during the quarter, a 7 percent unit increase over the year-ago quarter. Apple sold 7.7 million iPods, a 15 percent unit decline from the year-ago quarter.

Apples senaste kvartal gick ungefär som förväntat. Bolaget drog in 39.2 miljarder dollar och gjorde en liten nätt vinst på 11.6 miljarder dollar, vilket är en ökning med 94 procent jämfört med samma period förra året.

Så, för att citera finanschefen i inledningen på bröderna Coens fantastiska film The Hudsucker Proxy, när han summerar företagets fantastiska framgångar: “In short, we’re loaded.”© 2021 Omsoc Publishing AB