2012-04-30
Nyhet

“Övergången till Android 4 tappar fart”

Auch:

That’s right, it’s not your imagination, Ice Cream Sandwich adoption is going very, very slowly. You’ll notice update percentage gets progressively slower with each new version, but keep in mind the Android ecosystem is also getting progressively larger. Ice Cream Sandwich has to deal with many, many more models than Éclair did.

Det magiska svaret till varför Google och Androidtillverkarna kan ha börjat gräva sin egen grav är i denna mening:

Ice Cream Sandwich has to deal with many, many more models than Éclair did.

Gödslandet av modeller på marknaden har, precis som jag och andra “Androidhatare” faktiskt lett till raka motsatsen än vad tillverkarna trodde – i själva verket bromsar det plattformens utveckling, och därmed riskerar den också att ytterligare tappa utvecklare, och därmed i slutändan användare.

(Länk via Daring Fireball)© 2021 Omsoc Publishing AB