2012-07-18
Test

Moshi iGlaze

Skydd för iPad och iPhone finns det gott om, men tajta skal för Macbook Air växer väl inte på träd direkt. Moshi har ett vid namn iGlaze som är ett tajt skydd för din Macbook Air. Skyddet sätts fast runt datorn utan lim eller annat än den egna konstruktionen och eftersom det är till hälften transparent så lyser Macbook Air:ens gråa färg igenom en aning. Äpplet på skärmens ovansida syns givetvis också lite lagom diffust. Hur installerar man då skyddet? Enkelt – knäpp på skyddspanelerna, det tar kanske tio sekunder. Det enda man måste ha koll på är att vända undersidan rätt så öppningar för kontakter och fläktutblås hamnar rätt.

iGlaze för Macbook Air fungerar riktigt bra. Den sitter tajt och stör inte på något sätt funktionen eller utseendet. Som bonus har den fyra rejäla SGF:er (Små GummiFötter) vilket gör att datorn får bättre kylning undertill när den står på ett bord. En Macbook Air kan ju som bekant bli ganska varm varför det är rätt skönt att ha ett skydd runt datorn som gör att värmen inte går direkt ner i benen om man har datorn i knät.

Prislappen ligger på drygt 600 kronor inklusive moms, och det är mycket pengar, men det är också en mycket bra produkt.

Leverantör: Moshi
Pris: 599 kronor
Köp den hos: Kullander Jansson.© 2021 Omsoc Publishing AB