2012-07-22
Nyhet

Lite intressant besöksstatistik från Macpro

Grafen ovan är hämtad från Gaug.es, ett fantastiskt verktyg för att hålla koll på trafiken till sin webbsajt.

Ser du något intressant? Just det – iPhone och iPad har båda fler besökare än från enheter som kör Windows. 38 procent av besökarna under Juli har kört Mac, 26 procent har kört iPhone, 20 procent har kört iPad och 13 procent har kört Windows.

Android (två procent), Linux (en procent) samt iPod och andra plattformar (under en procent) finns också med i statistiken.

Kanske får jag titta på att göra en mobilanpassad version av Macpro. Nån som tycker det behövs?

Och just ja – näst-mest besökare kommer från Norge, därefter USA (där Kalifornien, Washington och New York är topp-tre delstater), Finland, Frankrike och England i den ordningen.© 2021 Omsoc Publishing AB