2012-07-27
Nyhet

Postbox lämnar Mac App Store

Knappast det sista företaget som gör just det.

Erik Aderstedt och hans utmärkta iOrdning valde att stå utanför från dag ett. Jag kan inte påstå att jag klandrar dem.

Marco Arment kommenterar Postbox beslut att lämna Mac App Store:

In the first year of the Mac App Store, before sandboxing, I bought as much as I could from it. As a customer, the convenience was so great that I even repurchased a few apps that I already owned just to have the App Store updates and reinstallation convenience. And, most importantly, when an app was available both in and out of the Mac App Store, I always bought the App Store version, even if it was more expensive.

But now, I’ve lost all confidence that the apps I buy in the App Store today will still be there next month or next year. The advantages of buying from the App Store are mostly gone now. My confidence in the App Store, as a customer, has evaporated.

Next time I buy an app that’s available both in and out of the Store, I’ll probably choose to buy it directly from the vendor.

Båda artiklarna är ytterst läsvärda.© 2021 Omsoc Publishing AB