2013-06-04
Nyhet

Svårt att köpa ny Macbook Air i Sverige

Nästa vecka är det som bekant dags för årets händelse för tredjepartsutvecklare som arbetar med Apples produkter. Kort sagt – WWDC står för dörren. Många har spekulerat i att det inte blir någon lansering av nya hårdvaruprodukter nästa vecka, men jag har som tidigare redan satt ned foten och hävdat motsatsen. Mac Pro är så gott som slutsåld hos amerikanska återförsäljare (den får som bekant inte säljas i Europa sedan 1 mars) och nu börjar det också bli svårt att få tag i en Macbook Air hos svenska återförsäljare. Jag försökte beställa en idag och beskedet var att det inte finns några.

Kunder som vill ha tag i en ny Macbook Air tycks få vända sig direkt till Apple där maskinerna tycks vara tillgängliga fortfarande.

Sannolikt kommer Apple slå tillbaka med dunder och brak nästa vecka, så köp hem popcorn och luta er tillbaka för en hejdundrande lanseringsfest.© 2019 Omsoc Publishing AB