2013-06-06
Nyhet

Gruber släpper iOS-applikation

Screen shot 2013-06-06 at 7.34.59 PM

Vesper är den första applikationen från företaget Q Branch, två namn som lånats från James Bonds värld. John Gruber, som till vardags driver bloggen Daring Fireball, har gjort gemensam sak med Brent Simmons (utvecklaren bakom NetNewsWire och MarsEdit) och Dave Wiskus (designer som är en av programledarna i podcasten Unprofessional).

Vesper är en enkel applikation för iOS för anteckningar. Det finns redan på pappret intressanta funktioner men också stora brister. Ni kan höra trion prata om Vesper i senaste avsnittet av Podcasten Debug.

Jag återkommer med ett test av Vesper om en dag eller två, men redan är det med blandade känslor jag kommer att testa den. Anledningen är att Gruber nu blivit en del av den värld han normalt sett ägnat sig åt att granska. Förhoppningsvis ska detta inte påverka hans arbete på Daring Fireball.© 2020 Omsoc Publishing AB