2013-06-07
Nyhet

En vecka med Macpro

Idag är det en vecka sedan Macpro drog igång igen efter ett uppehåll på drygt nio månader. Uppenbarligen har ni saknat att läsa vad jag skriver då trafiken är tillbaka på ungefär samma nivåer som innan uppehållet vilket är väldigt uppskattat.

Det är aldrig fel att fråga sina läsare vad de saknar och vill se mer av så här kommer ett par frågor ni gärna får rösta på så jag vet vartåt vinden blåser.

Först ut en fråga om du saknar möjligheten att läsa Macpro på ett smidigare sätt i din iPhone. I dagsläget är Macpro inte responsiv. Det är enkelt att implementera om jag inte hade haft annonsplatserna i högerkanten, men de är en viktig inkomstkälla så de kan inte slopas.

Nästa fråga gäller kommentarer. Mina erfarenheter av kommentarer är minst sagt blandade. Det är sällan en kommentarsfunktion leder till något positivt, vilket är synd eftersom jag gillar dialogen med er läsare.

Tack för att just du tar dig tid att svara på dessa frågor. Skicka gärna svar, synpunkter och andra tankar till via e-post till kontakt (a) macpro punkt se, till @macprosweden på Twitter eller @macpro på App.net.

Jocke© 2019 Omsoc Publishing AB