2013-06-17
Länk

Varför Macpro fortfarande inte skriver om rykten

Tuaw:

AppleInsider also notes that a high-res wallpaper from OS X Lion “hinted” at forthcoming Retina display MacBook Pros… which didn’t launch until a year later.

Even the blue whale can’t hold its breath for that long.

Jag var inte särskilt förtjust i att skriva om rykten innan det hände, men frossandet i Steve Jobs vacklande hälsa fram till hans död var bara för mycket. Det kan tyckas tramsigt att dra paralleller mellan Jobs död i cancer och rykten om en kommande datormodell från Apple, men för mig handlar det om att lägga energi på något som någon hittat på för att dra besökare till sin webbsajt.

Mata inte trollen, häll inte bensin på brasan. Belöna bloggar, webbsajter och magazin som faktiskt bidrar med unikt innehåll med ett besök istället för att belöna klicktorskarna.© 2019 Omsoc Publishing AB