2013-06-27
Nyhet

Hur jag använder RSS-flöden

BNxM6n3CMAIaNkA.png-largeRSS-läsaren Reeder är just nu gratis i App Store för iPhone. En ny version, 3.2, är inlämnad till Apple och troligen kommer den kosta pengar – informationen på Reeders blogg är en aning suddig i frågan. Tjänsterna till höger är de som kommer att finnas i version 3.2 av Reeder för iPhone. Motsvarande tjänster ska även komma i versionerna för iPad och OS X, där utvecklarna redan visat en skärmdump från iPad-versionen på Twitter.

Personligen lämnade jag Google Reader redan i vintras och återupptog min relation med Fever (som jag kör på en egen virtuell privat server hos Cloudedge).

Webbgränssnittet i Fever kombinerat med Sunstroke för iPhone och iPad ger mig den RSS-upplevelse jag behöver och det fungerar riktigt bra. Fever-stödet i Sunstroke är i mitt tycke överlägset det i den nuvarande versionen av Reeder för iPhone, men när samtliga versioner av Reeder släppts med Fever-stöd är jag inte främmande för att testa Reeder igen, men som en gammal vän till mig sa: “Don’t mess with a working system” – Fever och Sunstroke rekommenderar jag till alla närhelst.© 2019 Omsoc Publishing AB