2013-09-10
Nyhet

Inför kvällens lansering

Kvällens evenemang är något som få Apple-nördar inte vill missa. Kommer Apple presentera en ny server? En ny lagringslösning? En Thunderbolt-hubb? Sannolikt ingetdera – istället lär det väl bli iOS 7, iPhone och kanske iPad. Och kanske kanske äntligen ett öppnande för tredjeparts-utvecklare som vill in i Apple TV, något jag tjatat mig blå om i ett år nu.

Vill du höra mig prata om nyheterna som presenteras ikväll så rekommenderar jag att du lyssnar in här då jag gästar sändningen från Appsnack.

Vill du se hela evenemanget? Enligt TV4 kommer de direktsända hela presskonferensen/presentationen via TV4 Play. Enligt TV4 ska sändningen komma från en “internationell partner” och inte via Apple själva. Den som lever får väl se om detta faktiskt blir verklighet.

Jag postar lite kommentarer fortlöpande på Twitter och app.net under kvällen. Väl mött där.© 2019 Omsoc Publishing AB