2013-12-14
Nyhet

Söker du jobb? Läs detta!

Som ni märker har det inte varit sedvanligt tempo när det gäller artiklarna på Macpro de senaste veckorna. Jag blev utnämnd till konsultansvarig för två veckor sedan och tempot har sedan dess varit högre än vanligt på jobbet. Vilket gett mig mindre tid över på kvällarna att skriva saker.

Ni kan hjälpa mig med det.

Min arbetsgivare (som också sponsrar Macpro med serverrumsplats och bandbredd) söker fler medarbetare. Och det är jag som ska hitta dessa personer. 🙂

Vi letar efter två begåvade personer, tjejer eller killar, som kan arbeta i vår servicedesk. Arbetet är innebär att man hjälper kunder med olika typer av problem i tjänster, applikationer och operativsystem.

Vi hjälper kunder med både Windows och Mac OS X, Android och iPhone/iPad med mera och vi vill bli fler. Vi sitter i fräscha lokaler i Kista, har gratis kaffe på kontoret, massage varannan vecka, fri tillgång till gym, och mycket mycket mer. Vi satsar varje år på utbildning av alla medarbetare.

Vi är ett skönt gäng med högt i tak och som arbetsgivare gör vi allt för att våra anställda ska må bra och trivas på jobbet. Intresserad? Maila mig på joacim (a) further punkt se.

Om du pluggar, är mellan jobb eller bara letar efter något extra att göra så har vi jobb åt dig också. Vi arbetar ständigt med korta projekt där vi utför punktinsatser ute hos uppdragsgivare med att exempelvis uppgradera datorer till en ny version av sitt operativsystem. Jobbet kräver inte jättedjupa kunskaper om datorer men det krävs att man kan hantera en PC med Windows, kan läsa och noggrant följa instruktioner till punkt och pricka.

Arbetet sker i projektform, oftast i Stockholmsområdet (men resor inom kan förekomma om man tycker det är OK) vilket innebär att det kan röra sig om allt mellan två till fyra kvällar per vecka, beroende på hur mycket du vill jobba själv.

Utöver timlön får du OB-tillägg och givetvis också semesterersättning för alla timmar du arbetar. Intresserad? Maila mig på joacim (a) further punkt se.© 2019 Omsoc Publishing AB