2014-02-20
Nyhet

Rackmontering på gång för nya Mac Pro

Även om nya Mac Pro mest är tänkt för att stå på ett skrivbord och vara snygg är maskinen också den kraftfullaste dator Apple säljer. Precis som med den gamla modellen innebär det att nya Mac Pro sannolikt kommer hitta in i serverrum och datacenter för olika syften.

Företaget H-Squared meddelade i morse via Twitter att de arbetar på en rackhylla för nya Mac Pro. En titt på bilden som publicerats visar att hyllan kommer rymma upp till sex Mac Pro. Rackhyllan har ordentligt med ventilantionshål utskurna i frontpanelen vilket gör att nya Mac Pro, som suger in luften från sin bas och sedan blåser ut den via den enda toppmonterade fläkt som finns i maskinen, kan dra in ordentligt med luft.

Några priser och när modellen kan tänkas lanseras finns ännu inte men intresserade rekommenderas att hålla ett öga på H-Squared och deras webbsida.© 2021 Omsoc Publishing AB