2014-04-24
Nyhet

Chefen för Google+ hoppar av

Re/Code:

Vic Gundotra, who aggressively led Google into the social world with the creation of Google+, is leaving the company.

A Google spokesperson confirmed the departure and CEO Larry Page also sent out an internal memo to staff about the move.

“Today I’m announcing my departure from Google after almost 8 years,” wrote Gundotra in a post titled, “And Then.” “I’m also forever in debt to the Google+ team. This is a group of people who built social at Google against the skepticism of so many.”

Page praised Gundotra, whose departure is immediate.

Notera särskilt den sista meningen. I normala fall brukar en person som varit på ett företag så många år som Gundotra inte lämna företaget omedelbart, i synnerhet inte om personen i fråga råkar vara chef för Googles motsvarighet till Facebook. Här ligger säkerligen en hund, katt eller annat begraven.© 2020 Omsoc Publishing AB