2014-05-06
Nyhet

App.net kämpar vidare

Dalton Caldwell och Bryan Berg:

The good news is that the renewal rate was high enough for App.net to be profitable and self-sustaining on a forward basis. Operational and hosting costs are sufficiently covered by revenue for us to feel confident in the continued viability of the service. No one should notice any change in the way the App.net API/service operates. To repeat, App.net will continue to operate normally on an indefinite basis.

The bad news is that the renewal rate was not high enough for us to have sufficient budget for full-time employees. After carefully considering a few different options, we are making the difficult decision to no longer employ any salaried employees, including founders. Dalton and Bryan will continue to be responsible for the operation of App.net, but no longer as employees. Additionally, as part of our efforts to ensure App.net is generating positive cash flow, we are winding down the Developer Incentive Program. We will be reaching out to developers currently enrolled in the program with more information.

App.net har spretat allt mer sedan det startades. Jag har fortfarande två konton, ett för mig själv och ett för denna webbsajt, och det kommer jag fortsätta ha även i framtiden. Men med detta sagt kunde App.net ha fokuserat lite mer på kärnan i sin verksamhet framför att bredda sig så pass mycket som de gjort nu. Det blir rörigt och lite förvirrande och det gagnar dem knappast.© 2021 Omsoc Publishing AB