2014-06-05
Nyhet

En klantskalles försvarstal

Harry Marks:

On March 17, 9to5Mac’s Mark Gurman reported a rumor that Apple would be announcing an app called “HealthBook” designed around cataloguing the data from various fitness and health apps on one’s iPhone. Its interface would be similar to that of PassBook’s, with individual “cards” displaying each piece of data.

During yesterday’s WWDC keynote, Apple unveiled Health, an app and API (HealthKit) that aggregates all that fitness data in one place and allows third party apps to tap into it as well. The interface was completely different from what was reported, as was the name.

Mark Gurman menar att Apple designat om “Healthbook” på grund av läckan som Gurman baserade sin artikel på. När John Gruber försöker förklara för honom att det inte fungerar så, står Gurman på sig som en envis tre-åring.

Detta, mina vänner, är en stor anledning till varför jag inte skriver om rykten: att slippa stå där efteråt med byxorna nere vid fotknölarna och inse att man publicerat något som inte alls stämmer, oavsett vem källan är från början.

Å andra sidan är det otroligt roligt att kolla in alla bloggar och andra webbpublikationers ryktesartiklar precis innan en WWDC-keynote och precis efter samma WWDC-keynote…© 2020 Omsoc Publishing AB