2014-11-05
Nyhet

Färre saker är ej av ondo

Matt Gemmell:

I haven’t given up traditional computers, lest you think this is an “iPad is my office” testament. The truth is, my wife and I don’t really use iPads at all anymore, except as a recipe book in the kitchen. It’s been a year since we used one anywhere else in the house. We never, ever travel with them. We have no plans to acquire any more in future.

Som jag skrev på min tidigare blogg – jag använder i princip aldrig min iPad Air längre och kommer sannolikt aldrig skaffa en ny dito.

Min Macbook Air stannar i portföljen den också när jag är hemma, min Windows RT-enhet har kämpat ett bra tag för att hitta någon form av fotfäste i min vardag och det går sådär.

Ska jag arbeta gör jag det vid mitt skrivbord, med min gamla hederliga Mac Pro, och sen när jag är klar med det går jag och gör något annat utan att släpa med mig en, två eller tre tekniksaker.

Det är en ganska härlig känsla.© 2019 Omsoc Publishing AB