2014-11-06
Nyhet

Smart lösning för trådlös distribution av dokumentation

Om du är IT-ansvarig på en skola, ett företag eller en annan plats där du enkelt vill kunna distribuera ut böcker, skrifter och andra typer av dokument i exempelvis PDF- eller ePUB-format utan att behöva bygga upp ett stort system för det kan LibraryBox vara något att titta närmare på.

LibraryBox, som bygger på bland annat Linux, körs på en liten strömsnål enhet med inbyggt WIFI och en liten lagringsenhet ansluten via exempelvis USB. Enkelt uttryckt agerar LibraryBox som en kombination av trådlös accesspunkt, router och webbserver där användare kan ansluta sina trådlösa enheter till LibraryBox, öppna en webbläsare och bli automatiskt skickade till det bibliotek som din LibraryBox erbjuder för nedladdning.

<

p>

LibraryBox v2.0 from Jason Griffey on Vimeo.

LibraryBox kan köpas som en komplett lösning eller installeras på ett antal olika produkter som redan finns på marknaden.© 2019 Omsoc Publishing AB