2015-01-03
Nyhet

Det finns Fido och nu också Fido

De historielösa hedningarna tyckte nog de var smarta när de valde namnet Fido:

The FIDO (Fast IDentity Online) Alliance, an open industry consortium delivering standards for simpler, stronger authentication, today published final 1.0 drafts of its two specifications – Universal Authentication Framework (UAF) and Universal 2nd Factor (U2F). Members of the FIDO Alliance comprise device manufacturers, online service providers and enterprises, who can now implement and broadly commercialize FIDO 1.0 specifications to make authentication simpler and stronger for all.

Från stofilhåll rasas det givetvis. Det förekommer även hyttande med nävar och mumlande uppmaningar att läsa på lite innan det kläcks fram namn åt höger och vänster.© 2021 Omsoc Publishing AB