2015-01-30
Nyhet

Dropbox droppar PowerPC-mac

Dropbox:

The Dropbox desktop application will no longer support OS X versions 10.4 (Tiger) and 10.5 (Leopard) starting on May 18th of 2015. On that date, users running these versions of OS X will be signed out and will be unable to sign in or sync using the desktop application on those computers.

Existing files and folders inside the Dropbox folder will remain unchanged and will stop syncing through the desktop application.

Existing and new files can be always accessed from the Dropbox website, mobile devices, and other compatible computers.

Jag kan förstå att Dropbox vill slippa underhålla kod för en plattform dess tillverkare inte erbjuder support för längre, eller knappt ens några utvecklingsverktyg. Men ändå trist att de befintliga användarna ska sparkas ut – låt de hellre köra vidare med ett begränsat antal funktioner och utan framtida nyheter än detta abrupta slut.© 2021 Omsoc Publishing AB