2015-04-13
Nyhet

Apple uppdaterar Final Cut Pro X

Apple PR:

Apple har idag uppdaterat Final Cut Pro X, Motion och Compressor med nya funktioner för rörlig grafik och viktiga förbättringar som snabbar upp videoredigering, paketering och leverans. Final Cut Pro 10.2 introducerar imponerande och lättanvända 3D-titlar, förbättrad maskning för färgövertoningar och effekter samt inbyggt stöd för fler kameraformat, liksom RED-RAW-bearbetning som snabbas upp av grafikprocessorn.

Motion 5.2 förstärker effekten av 3D-titlar, tack vare möjligheten att skapa anpassade material och miljöer som kan publiceras direkt till Final Cut Pro X. Med Compressor 4.2 kan du enkelt paketera en film för försäljning på iTunes Store.

Uppgraderingen kostar gratis för alla som idag använder FInal Cut Pro X, Motion och Compressor.© 2021 Omsoc Publishing AB