2015-05-13
Nyhet

Ny sajt för dig som slitit ned parabolen och kastat ut kabel-tv-boxen

Det finns en och annan sajt som täcker det mesta som händer i vår TV nu för tiden men det finns ingen (mig veterligen) sajt som enbart skriver om det som alla de streamingtjänster vi nu har tillgång till erbjuder.

Idag har alla med en Apple TV av modernare snitt vaknat upp till en ny ikon – Viasat Play, på sin TV-skärm och i takt med att allt fler tjänster etablerar sig i just Apple TV blir en sajt som Stream allt mer intressant för oss Apple TV-ägare.

Stream innehåller inte enbart nyheter utan recenserar också film- och tv-serier som man kan se via tjänster som HBO, Netflix, C More och nyss nämnda Via Play. Till detta har Stream också ett magasin som publiceras gratis via App Store.© 2019 Omsoc Publishing AB