2015-07-22
Nyhet

2015 års Macpro-t-shirt är här

Sommaren börjar sakta lida mot sitt slut och det är dags att återvända till kontoret, serverhallen eller skolbänken. Och givetvis ska du göra det i årets snyggaste tröja!

Skämt och sido – Macpro har sedan ett år tillbaka varit helt annonsfri och jag vill gärna fortsätta ha det så och jag tror att ni läsare också vill det. Därför har ni nu möjligheten att hjälpa till med att driva Macpro framåt och samtidigt få en ruggigt snygg tröja på köpet.

Vis av erfarenheter från tidigare års försäljningar kan ni nu köpa era tröjor från Teespring så skickas de direkt till er – det garanterar en smidig leverans och inte att tröjorna ska ligga i en låda i väntan på att jag ska hinna till posten med dem.

Så köp dig en tröja idag – eller två!

Stort tack för att just du läser Macpro.

Jocke© 2020 Omsoc Publishing AB