2015-09-18
Nyhet

Marco Arment drar tillbaka Peace från App Store

Marco Arment:

Peace required that all ads be treated the same — all-or-nothing enforcement for decisions that aren’t black and white. This approach is too blunt, and Ghostery and I have both decided that it doesn’t serve our goals or beliefs well enough. If we’re going to effect positive change overall, a more nuanced, complex approach is required than what I can bring in a simple iOS app.

Peace kommer fortsätta fungera för de som köpt applikationen men den kommer inte säljas i App Store och Arment kommer inte att uppdatera applikationen ytterligare.

Personligen trodde jag detta var ett skämt när jag läste det men det är inte första april och vad jag ser är det inga grisar ute och flyger heller, så detta minst sagt oväntade drag kan bara tillskrivas Marco Arments förmåga att återkommande sticka ut hakan och sedan dra in den lika snabbt när det börjar blåsa lite kallt.

Det kanske är obekvämt att ta ställning för något, men det är än värre att ta ställning för något och sedan inte stå för det.© 2021 Omsoc Publishing AB