2015-12-02
Nyhet

Sketch lämnar Mac App Store

Utvecklarna av Sketch skriver:

There are a number of reasons for Sketch leaving the Mac App Store—many of which in isolation wouldn’t cause us huge concern. However as with all gripes, when compounded they make it hard to justify staying: App Review continues to take at least a week, there are technical limitations imposed by the Mac App Store guidelines (sandboxing and so on) that limit some of the features we want to bring to Sketch, and upgrade pricing remains unavailable.

Det är inte den första applikationen, och definitivt inte den sista, som hoppar av Mac App Store. Apples oförmåga att lyssna på utvecklarna har i allra högsta grad bidragit till att förvandla sin egna applikationsbutik för Mac-datorer till ett halvdött ställe vars primära användningsområde snart lär vara för Apple att distribuera operativsystem och egna applikationer.

Detta är också intresssant läsning appropå hur Apple behandlar utvecklare som hamnar i kläm.© 2020 Omsoc Publishing AB