2015-12-09
Nyhet

Skype for Business till Mac nästa sommar

De som arbetar i Microsoft-tunga miljöer känner säkert till begreppet Lync, Microsofts egna IM-lösning för företagsmiljöer som antingen kan köras internt på företagen, via externa tredjepartsleverantörer eller via Office 365.

Lync heter numera Skype for Business och för Windows-användarna har den uppdaterade klientprogramvaran funnits länge medan dess motsvarighet till Mac inte helt överraskande släpar efter.

Goda nyheter finns dock från Microsoft som meddelar att en ny klient för Skype for Business för Mac släpps nästa sommar, år 2016. De som sitter med den nuvarande, minst sagt icke-uppdaterade, Lync-klienten får alltså leva med denna i drygt ett halvår till.

Förhoppningsvis är Skype for Business både mer stabil och funktionsrik än den gamla versionen av Lync som knappast gör någon glad i dagsläget.© 2019 Omsoc Publishing AB