2016-02-09
Länk

Investerare i Magine kritiserar bolagets tystnad

Breakit:

En som var med vid starten är investeraren Tommy Jacobson. Via riskkapitalbolaget Varenne äger han, enligt det senast tillgängliga bokslutet, drygt 2 procent i Magine till ett värde av 12,8 miljoner.

Han är nu starkt kritisk till hur bolaget kommunicerar med sina ägare om hur det egentligen går.

“Det är något jag verkligen undrar. Jag får inga svar från dem och det är jag otroligt kritisk till. Jag är väldigt besviken som investerare”, säger han och tillägger att han “mentalt” har skrivit av bolaget.

Det har varit och är fortsatt många frågetecken runt Magine. Företagets applikation till nya Apple TV är välkommen och fungerar hyfsat men om tanken är att endast överleva på abonnemangsavgifter från användare tror jag de kommer få det oerhört svårt väldigt snart.

 

 © 2021 Omsoc Publishing AB