2016-02-23
Nyhet

Tidigare PR-chef på Apple till Twitter

Recode:

Kerris will replace Gabriel Stricker, who left in July and is now at Google.

Kerris left Apple in April last year, announcing plans to retire. A year earlier, her name had been thrown around as one of two people who may take over Apple’s communications team after its leader departed. Ultimately, the position went to another Apple PR vet; Kerris departed about a week later.

Lustigt hur höga chefer från bolag som Apple drar sig tillbaka för att “vara mer med familjen” och inte ens ett år senare tar ett nytt PR-jobb högt upp på något annat företag.

Vad jag förstått är Natalie Kerris en bra PR-person som lämnat goda intryck efter sig från Apple men hon kanske också var av den gamla skolan som Tim Cook inte ville se i en ny PR-chef varför Steve Dowling fick jobbet efter att Katie Cotton lämnade jobbet efter 20 år på Apple.

 © 2021 Omsoc Publishing AB