2016-03-11
Retro

Ett pressmeddelande man sent ska glömma

Bostream, år 2004:

2004-06-07

Bostream och Elites modeller har funnit varandra på nätet

Elite Models är världens största modellagentur med representation i över 40 städer runtom i världen. Elite har fostrat världsberömda modeller som Claudia Schiffer, Naomi Campbell och Allesandra Ambrosio. Nu öppnar modellagenturen ett svenskt kontor i Stockholm. Bredbandsleverantören Bostream är sponsor till den välkända modellagenturens nya svenska hemsida och kommer att delta i gemensamma marknadsaktiviteter.
– Elite Models väljer ett fåtal företag som samarbetspartners inom olika områden. Bland bredbandsleverantörerna gillade vi Bostream bäst. De utstrålar rätt energi, säger Mimmi Olsson, VD Elite Models Stockholm.

– Det här är ett jätteroligt samarbete och jag tror att våra varumärken kommer att lyfta varandra. Bostream kommer att ha en banner på Elite Models hemsida och vi kommer också att samarbeta kring vissa event, säger Yvonne Borg, marknadschef på Bostream.

Önskas mer information kontakta:

Yvonne Borg
Marknadschef Bostream
www.bostream.com

Mimmi Olsson
VD Elite Models Stockholm
www.elitemodel.se

Jag vet inte vad de på Bostream tänkte, om de ens tänkte, och vad de hade för tanke med detta pressmeddelande. Hur skriver man en nyhet om detta?© 2021 Omsoc Publishing AB