2017-02-20
Länk

Att känna sig som en bluff

David Walsh:

This is the hardest thing I’ve ever had to write, much less admit to myself.  I’ve written resignation letters from jobs I’ve loved, I’ve ended relationships, I’ve failed at a host of tasks, and let myself down in my life.  All of those feelings were very temporary — they would be heart-breaking temporarily but within months I’d have moved on.  There’s one feeling, however, that I’ve not been able to conquer during my professional career:  Impostor Syndrome.

Igenkänningsfaktorn är ganska stor i denna text, i synnerhet för oss som arbetar med någon form av IT-drift: man förväntas kunna allt, från larmsystem till lagringssystem, från nätverk och brandväggar till den nya datoriserade kaffemaskinen.

Mycket läsvärt.

(via Fredrik Björeman)© 2019 Omsoc Publishing AB