2017-03-09
Nyhet

Apple annonserar efter ny PR-chef

Apple har nu börjat söka efter sin nya PR-chef för den nordiska regionen och den här gången söker företaget lite bredare än vad man brukar. Istället för att enbart platsannonsera via Apples egna webbsajt har man nu också valt att lägga ut en platsannons hos branschtidningen Resumés hemsida:

This role acts as the PR figurehead for Apple in the Nordic region. The key summary of the position is: Execute the Product, Corporate and Retail Comms PR activities (launch and momentum) in Sweden, Denmark, Norway Proactively build Apples visibility in traditional channels as well as social media in a strategically important, fast growing region.

Apple har före och efter några stabila år haft en ganska stor omsättning på PR-chefer på det svenska kontoret. Även om jobbet kan framstå som ett drömjobb för en person i PR-branschen så är det som jag konstaterat tidigare inte så vansinnigt kreativt arbete utan snarare att vara en sorts budbärare och utförare av redan förutbestämda planer.© 2021 Omsoc Publishing AB